Back

BEZORGING

BEZORGING

Juwelier van Moorsel verstuurd met PostNL

Alle pakketten van Juwelier van Moorsel worden verstuurd met PostNL. Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

Niet thuis :
Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

Pakket afhalen:
Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitmeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

Legitimatiebewijs :
U dient bij het ophalen vanuw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.

Zelf ophalen:

Kan ik een bestelling ophalen bij Juwelier van Moorsel in de winkel zelf?

U kunt telefonisch aangeven wanneer u de bestelling wilt ophalen op molendijk 45 te Oud-Beijerland.

Contact:

Als u vragen heeft over de bezorging van uw bestelling, dan kunt u mailen met webshop@vanmoorsel.nl bellen met onze Klantenservice op 0186-616 224. (maandag van 13.00 uur - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur).

  • Er zijn geen producten gevonden.
416
Top

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

Volg ons

Nieuwsbrief

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

eCommerce by CubeCart