Bezorging

Juwelier van Moorsel verstuurd met PostNL

Alle pakketten van Juwelier van Moorsel worden verstuurd met PostNL. Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd.

Niet thuis :
Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

Pakket afhalen:
Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitmeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

Legitimatiebewijs :
U dient bij het ophalen vanuw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.

Zelf ophalen:

Kan ik een bestelling ophalen bij Juwelier van Moorsel in de winkel zelf?

U kunt telefonisch aangeven wanneer u de bestelling wilt ophalen op molendijk 45 te Oud-Beijerland.

Contact:

Als u vragen heeft over de bezorging van uw bestelling, dan kunt u mailen met webshop@vanmoorsel.nl bellen met onze Klantenservice op 0186-616 224. (maandag van 13.00 uur - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur).

Top

eCommerce by CubeCart