Back

Business Challenge Rotterdam 2017

11 & 12 Oktober 2017

Dit jaar wordt Business Challenge Rotterdam gehouden op 11 en 12 Oktober. Zo’n 7.000 zakelijke bezoekers uit Rotterdam en omgeving komen samen om te netwerken, inspiratie op te doen en zakenrelaties te ontmoeten.

Juwelier van Moorsel is ook aanwezig en staat met zijn stand op het ondernemers plein BUSINESS NETWERK RIJMOND.

ONDERNEMERSPLEIN BUSINESS NETWERK RIJNMOND

Juwelier van Moorselis aanwezigop Standnummer 02op het BNR plein en vertegenwoordigd daar de zakelijke markt met bedrijfssieradenen relatiegeschenken. Dit zijn bijvoorbeeld horloges of sieraden gegraveerd met een bedrijfslogo die bedrijven kado geven aan personeel of belangrijke relaties of toe te voegen bij het kerstpakket.

Business Netwerk Rijnmond is met een eigen ondernemersplein uitgebreid aanwezig op Business Challenge Rotterdam. Leden van dit regionale zakenplatform (200 aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond), trekken zo gezamenlijk op. Meer informatie over BCR: https://businesschallengerotterdam.nl/

Heeft u ons gezien op de Business Challange in Rotterdam Ahoy?
Het grootste netwerk event van de regio Rijnmond werd dit jaar gehouden op woensdag 11 en donderdag 12 oktober en wij waren erbij.

Bij netwerken hoort ook het schenken van relatie geschenken. Wij hadden een keur van prachtige sieraden en horloges mee gebracht die prima dienst kunnen doen als relatie geschenk.

Om klanten kennis te laten maken met hoe zo'n proces uitziet wij zien hoe het proces van ontwerpen, het model maken, gietwerk tot aan het eindresultaat tot stand komt. Wij zijn weer een mooie ervaring rijker en hebben vele nieuwe en bestaande relaties gezien en gesproken.

De foto's; zijn prima volgens mij.

 

 

Peter & Fariba van Moorsel

Sieraden ontwerper & Juwelen Stylist

 

27
Top

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

Volg ons

Nieuwsbrief

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

eCommerce by CubeCart