Juwelier in Klaaswaal

Juwelier van Moorsel | Dé juwelier van oorsprong uit Klaaswaal 

Op zoek naar een juwelier in De Hoeksewaard? Bij Van Moorsel Juwelier Klaaswaal is er alles te vinden. Van Moorsel Juwelier zat voorheen op "het schans" in Klaaswaal gevestigd.

Van trendy items tot exclusieve merken en zeker ook voor sieraden reparaties.Slechts 8 km vanaf Klaaswaal in Oud-Beijerland op de Molendijk 45 tref je een collectie sieraden aan en keuze uit diverse merken horloges.

Heel veel unieke exemplaren en door onze eigen sieraden productie is onze voorraad veel groter dan de gemiddelde juwelier.De moeite waard om hiervoor even naar Oud-Beijerland te rijden....

Een bijzondere Juwelier met wortels in Klaaswaal!

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit armbanden, bedels, broches, kettingen, hangers, oorbellen, horloges en ringen van goud en zilver. De sieraden zijn aantrekkelijk geprijst. Van veel stukken is er maar één exemplaar  omdat wij ze zelf maken als goudsmid en/of eldelsmid. Waardoor de collectie voortdurend wisselt. Zo is een bezoek bij Van Moorsel steeds weer verrassend.

Sieraden met garantie

Ook exclusieve horloge items van de merken Omega, Cartier, Rolex en Breitling voor Klaaswaal is Oud-Beijerland heel dichtbij. Of op zoek naar een trendy horloge van bijvoorbeeld Seiko, Edox, Fromanteel, Danish Desing?  Wij geven hierover graag advies.

Van Moorsel een veelzijdige juwelier!

Ontdek waarom Van Moorsel de van oorsprong Echte Juwelier van Klaaswaal je steeds weer verrast. We gaan zelfs nog een stap verder door ons steeds te ontwikkelen in nieuwe sieraden ontwerpen.. Want je kunt bij Juwelier van Moorsel Klaaswal kan je sieraden ook repareren inleveren als oud goud of zilver zijn mogelijk. Bezoek onze pas vernieuwde winkel op slechts 8 kilometer vanaf Klaaswaal of bestel online in de webshop. 

Deze bijzondere Klaaswaalse juwelier is een trots familiebdrijf met méér dan 70 jaar ervaring in gouden en zilveren sieraden, horloges en diamanten. Van Moorsel is gespecialiseerd inBriljanten sieraden. 

 

Wij adviseren u graag !

 

Peter en Fariba van Moorsel

Top

eCommerce by CubeCart