Back

REPARATIES

REPARATIES

PERSOONLIJK ADVIES

Kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies. Wij beoordelen de reparatie vooraf en vertellen je graag de mogelijkheden. We brengen het sieraad vakkundig terug in de originele staat.

Alle reparaties verzorgen wij in ons eigen atelier. In het geval van horloges kan het voorkomen dat wij het horloge moeten opsturen naar de leverancier. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg.

SIERADEN VERMAKEN OF RESTYLEN

Ook wanneer je een sieraad wilt vermaken ben je bij ons aan het juiste adres. In overleg blijven waardevolle elementen, zoals een inscriptie of ornament behouden. Wij vermaken het oude sieraad tot een modern sieraad, zonder dat de herinnering verloren gaat.

GERECYCLED GOUD EN ERFSTUKKEN

Sieraden worden vaak generatie op generatie doorgegeven. Onze creaties kenmerken zich door een verfijnde afwerking en zijn puur, origineel en onvervangbaar. Wij maken sieraden voor het leven. We gebruiken voornamelijk gerecycled goud. Je kunt natuurlijk ook je eigen goud meenemen. In ons atelier versmelten we erfstukken en oude sieraden tot een trendy en tijdloos pronkstuk.

  • Er zijn geen producten gevonden.
391
Top

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

Volg ons

Nieuwsbrief

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

eCommerce by CubeCart