Back

RUILEN EN RETOURNEREN

RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren:

Kan ik een product dat gekocht is in de webshop retourneren?

Alle artikelen die u bij ons in de webshop koopt hebben een zichttermijn van 14 dagen. Als u een horloge of sieraad ongeschonden en ongedragen (passen mag natuurlijk) naar ons terug stuurt en/of terugbrengt binnen deze 14 dagen, dan krijgt u binnen 14 dagen het gehele aankoopbedrag per bank terug exclusief heenzending.

  • het onbeschadigde en ongebruikte product binnen de zichttermijn van 14 dagen te retourneren.
  • het product in de onbeschadigde, niet beschreven en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele fabrieksverpakking te verpakken.
  • een factuur en ingevuld retourformulier bij te voegen.

Bij versturen verzoeken u het pakket met het product aangetekend (handtekening voor ontvangst) i.v.m kwijtraken of beschadigen te sturen naar;

 

Retour adres:
Van Moorsel

t.a.v. Retouren
Molendijk 45
3262 AH  Oud-Beijerland

Wanneer u uw pakket aangetekend terug stuurt naar ons, hoeft dit niet extra verzekerd. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, u wordt op de hoogte gehouden van de status. Uw aankoopbedrag inclusief eventuele kosten voor de heenzending worden uiterlijk binnen 14 dagen aan u terug betaald. In de meeste gevallen zal dit sneller zijn.
 

Ruilen:
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door op het retourformulier in de rechterkolom. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Mocht een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening. De melding van een fout en/of defect moet binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons bekend gemaakt zijn d.m.v een email.

Contact:

Mocht u vragen hebben over het ruilen en retourneren van uw bestelling, dan kunt u mailen naar info@vanmoorsel.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 0186-616 224 (maandag van 13.00 uur - 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur).

  • Er zijn geen producten gevonden.
422
Top

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

Volg ons

Nieuwsbrief

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

eCommerce by CubeCart