SIERADENTIPS & KENNISBANK

 

De juiste ringmaat

Wanneer u uw ringmaat niet weet, kunt u een “oude” ring gebruiken die u goed past en de diameter hiervan opmeten. Door de diameter van een ring op te meten, geeft u aan ons telefonisch welke maat u het beste past. Zo kunnen wij voor u gemakkelijk uw ringmaat bepalen en vervolgens de ring die u op het oog had bestellen in de webshop. Juwelier van Moorsel werkt met Europese maten (omtrek). Wanneer u gewend bent om met een andere ringmaat te werken, kunt u in onderstaande tabel de overeenkomende maat opzoeken.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel om uw ringmaat op te laten meten door ons deskundige personeel.

Goud inruilen

Kan ik bij Juwelier van Moorsel goud inruilen?
Ja, voor elke gram goud ontvangt U contant geld bij ons in de winkel.

Graveren sieraden

Kan ik mijn sieraad laten graveren?
In de meeste sieraden is het mogelijk om een gravure te plaatsen, zo kunt u het  sieraad persoonlijker maken. Onze medewerkers in onze winkel informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten.

Vaak is het gezien de drukte niet mogelijk om een gravure direct te plaatsen in het gekochte sieraad. Maar is er ruimte dan kunt u er direct op wachten!

 Onze medewerkers zullen met u bespreken wanneer u het sieraad met gravure nodig heeft en aan de hand daarvan bekijken wat er mogelijk is.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om sieraden via onze webshop te laten graveren.

Mocht u toch iets willen bestellen via onze webshop en dit laten graveren vragen wij u om dit telefonisch toe te lichten. Zodat wij uw bestelling handmatig kunnen behandelen.

Contact:

Voor uw vragen over het graveren van uw bestelling, dan kunt u mailen met info@vanmoorsel.nl bellen op 0186-616 224., dinsdag t/m vrijdag van 9:30 uur - 17.30 uur en zaterdag van 9:30 uur - 17.00 uur).

Oorgaatjes schieten

Kan ik ook bij Juwelier van Moorsel terecht voor het schieten van oorgaatjes?
Uiteraard is het mogelijk om oorgaatjes te laten schieten. Wij hanteren een minimum leeftijd van 3 jaar. Verder worden er alleen gaatjes geschoten in de oorlel en niet in het kraakbeen. Er wordt gebruik gemaakt van een erkend schietsysteem. En er wordt per oor een gaatje geschoten.

De vanaf-prijs is €12,50. Dit is inclusief een setje oorbellen.

Dien ik een afspraak te maken voor het schieten van oorgaatjes?
Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken, wij adviseren u echter wel om drukke momenten, zoals de zaterdag, te vermijden.

 

Top

eCommerce by CubeCart