Back

SIERADEN MERKEN

SIERADEN MERKEN

DIAMONFIRE: DE PERFECTE FINISHING TOUCH VOOR JOUW LOOK

De sieraden van Diamonfire visualiseren de liefde voor het vak. De sieraden kenmerken zich door een geraffineerde afwerking en superieure kwaliteit. Ervaar hoe een statement ring jouw outfit versterkt en hoe een subtiel oorknopje complementeert met een opvallende galajurk. Creëer jouw eigen stijl en laat zien wie je bent.

SANJOYA: MAKES YOU SMILE!

Sanjoya is een eigentijds sieradenmerk, waarbij het accent ligt op speels, kleurrijk, elegant, chic en strak. Sanjoya biedt sieraden voor zowel dagelijks gebruik als voor bijzondere, feestelijke momenten.
De sieraden kenmerken zich door opvallende, originele vormgeving en toveren een smile op ieders gezicht.

ELISABETH LANDELOOS: HET SIERAAD ALS WEERSPIEGELING VAN JOUW PERSOONLIJKHEID

De sieradencollectie van Elisabeth Landeloos staat symbool voor de krachtige vrouw, die met trots haar juwelen draagt. De sieraden kenmerken zich door een sensueel design, experimentele vormen en uitdagende materiaalcombinaties. Jij mag er zijn. Laat jezelf zien en straal!

MI MONEDA: ICONISCH MERK MET VINTAGE LOOK

Het succes van Mi Moneda begint met het idee van verwisselbare muntjuwelen, waarmee je telkens een nieuwe sieraad creëert. Er is voor iedereen een perfect match. Inmiddels is de collectie uitgebreid met MM Vintage en MM Monogram. MM Vintage bestaat uit ovaalvormige zegelringen en hangers. De MM Monogram-collectie bestaat uit losse bedeltjes die je aan je ketting of oorbellen kunt dragen.

TOM HOPE: MINIMALISTISCH ZWEEDS DESIGN

De sieradencollectie van Tom Hope toont ons de kracht van eenvoud. Kenmerkend voor de sieraden zijn de nautische invloeden, die op charmante wijze zijn verwerkt in de ontwerpen. Het sierlijke design wordt tevens gevoed door het folkloristische erfgoed. Tom Hope is het sieradenmerk voor bewuste dames en heren.

VAN MOORSEL HANDCRAFTED FINE JEWELRY: CREATIEF VAKMANSCHAP

De passie voor ons vak komt volledig tot uitdrukking in onze eigen handgemaakte sieradenlijn: Van Moorsel Handcrafted Fine Jewelry. De sieraden kenmerken zich door een spannende en verleidelijke mix van glooiende lijnen, dynamische vormen en natuurlijke patronen. De sieraden worden met de hand vervaardigd in ons eigen atelier en kenmerken zich door een verfijnde, stijlvolle afwerking.

Bekijk onze collectie merk sieraden in de webshop of kom langs in onze juwelierszaak in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard).

  378
  Top

  © 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
  juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

  Volg ons

  Nieuwsbrief

  Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
  Vul een geldig E-mail adres in.
  Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
  Abonneren
  Unsubscribe

  © 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
  juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

  eCommerce by CubeCart