Back

ONTWERPEN

ONTWERPEN

MAATWERK SIERADEN ONTWERPEN

Een goed ontwerp begint met een goede basis. Daarom leren we jou graag beter kennen. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Wij schetsen diverse mogelijkheden die we vervolgens op verzoek uitwerken in een voorlopig (3D) ontwerp. Is het ontwerp akkoord, dan maken we eerst de basisvorm in orde. Deze kom je vervolgens passen in de winkel. Of we komen naar jou toe, net wat wenselijk is. In deze fase van het ontwerpproces kunnen we nog relatief eenvoudig aanpassingen doen.

SIERADEN MET EEN VERHAAL

De vervolgstap is het aanbrengen van edelstenen en/of een persoonlijke gravure. Een andere mogelijkheid is het verwerken van een vingerafdruk in het sieraad, als een persoonlijk aandenken of
als een teken van liefde of trouw. Van trouwring tot gedenksieraad, bij Van Moorsel kunnen we vrijwel alles maken.

GERECYCLED GOUD EN ERFSTUKKEN

Sieraden worden vaak generatie op generatie doorgegeven. Onze creaties kenmerken zich door een verfijnde afwerking en zijn puur, origineel en onvervangbaar. Wij maken sieraden voor het leven. We gebruiken voornamelijk gerecycled goud. Je kunt natuurlijk ook je eigen goud meenemen. In ons atelier versmelten we erfstukken en oude sieraden tot een trendy en tijdloos pronkstuk.

  • Er zijn geen producten gevonden.
388
Top

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

Volg ons

Nieuwsbrief

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

eCommerce by CubeCart