Back

SINDS 1941

SINDS 1941

VAKMANSCHAP SINDS 1941

Ons verhaal voert terug naar het jaar 1941, naar het dorp Leidschendam, waar Piet van Moorsel de eerste vestiging opende. Zoon Cees groeide op met de ambacht van goud- en sieradenbewerking en nam in [jaartal] samen met zijn vrouw de zaak van zijn vader over. De winkel verhuisde toen naar Klaaswaal in de Hoeksche Waard. Cees van Moorsel kreeg veel opdrachten van gerenommeerde leveranciers en werkte zelfs in opdracht van Bonebakkker Juwelier, destijds hofleverancier.

DERDE GENERATIE

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer onder leiding van zoon Peter van Moorsel en zijn vrouw Fariba. Ook Peter groeide op met het vak. Het fascineerde hem dat je van een ruw stukje edelmetaal zoiets verfijnds en waardevols kunt maken. Ook hij ging in de leer bij de ‘grote meesters’ en werkte onder andere in een atelier in Den Haag. Hier maakte hij veel sieraden voor BN’ers, waaronder het beroemde gouden speldje van Lee Towers. Zowel Peter als Fariba zijn gecertificeerd diamantair. Hiervoor heeft het tweetal veel ervaring opgedaan bij juweliers in Antwerpen en cursussen gevolgd bij HRD Antwerp.

HOEKSCHE WAARD

Juwelier van Moorsel is sinds 1989 gevestigd in Oud-Beijerland. Het bedrijf is een begrip in de Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Niet alleen bij particuliere klanten en bedrijven, maar ook bij collega-juweliers uit het hoge segment. Zij doen regelmatig een beroep op de vakkennis van de Meester Goudsmid, want zoals het een meester betaamt verstaat hij zijn vak als geen ander.

  • Er zijn geen producten gevonden.
397
Top

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

Volg ons

Nieuwsbrief

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

© 1997 - 2018  copyright  - VAN MOORSEL -  
juwelier-meestergoudsmid-sieradenproducent-diamantair

eCommerce by CubeCart