Trouwringen Oud-Beijerland

Speciale ontwerpen trouwringen worden op maat gemaakt.
Trouwringen in Oud-Beijerland in de Hoekse Waard ruime collectie aanwezig.
Wij hebben een eigen atelier waar Peter van Moorsel elke dag nieuwe sieraden en trouw-en vriendschapsringen ontwerpt. Breng een bezoek aan onze winkel aan de Molendijk in Oud-Beijerland en Fariba van Moorsel neemt gezamenlijk de collectie met U door. Van een idee ontstaat weer een nieuw idee/ontwerp.
Voor de koppels die hun liefde willen bezegelen door het uitwisselen van een prachtige ring.
Voor de partner die op zoek is naar een speciale ring voor zijn of haar geliefde. Vind je het aanbod zo overweldigend dat het uitkiezen van de gepaste ring haast onmogelijk wordt? Wil je de zekerheid dat je in vertrouwen je ultieme ring kan aankopen? Juwelier van Moorsel biedt een ongelooflijke keuze gaande van klassieke, traditionele stijl tot hand-made en trendy designs. Kies je voor goud of eerder platina, voor palladium, edelstaal, black steel, titanium of zilver ? Houd je van duurzame schitterende briljanten of ga je eerder voor betaalbare zirkonium stenen? Heb je een beperkt budget of zoek je net die unieke exclusieve ring?
Wij adviseren je graag bij je keuze.
Juwelier van Moorsel garandeert altijd een fijne kwaliteit door een combinatie van innovatieve productiemethoden en traditionele ambacht. Al onze ringen zijn voor 100% vervaardigd in ons eigen atelier en zijn écht een plezier om levenslang te dragen.
 
Kan ik een afspraak maken voor het uitzoeken van trouwringen?
Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken, maar wij adviseren u echter wel om drukke momenten zoals de zaterdag te vermijden.
Prijsvermelding
Waarom worden er geen prijzen vermeld bij de trouwringen?
Op onze website wordt een impressie weergegeven van verschillende trouwringen. Vanwege de uitgebreide mogelijkheden om uw trouwring samen te stellen en hiervoor een prijsindicatie af te geven, adviseren wij u om langs te gaan in onze winkel.
Wij kunnen u dan de modellen laten zien, laten passen en de exacte prijs tonen.
 
Trouwring verloren
Ik ben mijn trouwring verloren, wat nu?
Door onze brede collectie trouwringen kunnen wij gemakkelijk in onze winkel om samen met u een vervangende ring selecteren.
Mocht uw model er niet zijn is dit voor ons géén probleem.
Wij kunnen voor u handmatig een bijpassende ring vervaardigen in eigen atelier. Zodoende kunnen wij u in feite elk model leveren met of zonder stenen!
We zien u graag,
Peter & Fariba

Van Moorsel

Top

eCommerce by CubeCart